Αρχική Σελίδα Προϊόνταμηχανή συγκόλλησης ραφών

Δεξαμενή πετρελαίου Alusil αυτοκινήτων που κυλά κατ' ευθείαν την αυτόματη μηχανή συγκόλλησης 3 ρυθμιστής ταχύτητας φάσης

Δεξαμενή πετρελαίου Alusil αυτοκινήτων που κυλά κατ' ευθείαν την αυτόματη μηχανή συγκόλλησης 3 ρυθμιστής ταχύτητας φάσης

Car Alusil Oil Tank Straight Rolling Auto Welding Machine 3 Phase Speed Regulator

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HWASHI
Πιστοποίηση: CE/CCC\ISO
Αριθμό μοντέλου: Wl-fs-MF-160K

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντάξια ξύλινη συσκευασία θάλασσας
Χρόνος παράδοσης: 7-30 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Ευθεία κυλώντας μηχανή συγκόλλησης ραφών δεξαμενών πετρελαίου Alusil αυτοκινήτων εφαρμογή: Συγκόλληση Alusil/δεξαμενή πετρελαίου αργιλίου
Μέγεθος: 1600mm x1600mmx1800mm Βάρος: 1000kg
Κατάσταση: Νέα διάρκεια ζωής: 8-10 έτη

Ευθεία κυλώντας μηχανή συγκόλλησης ραφών δεξαμενών πετρελαίου Alusil αυτοκινήτων

 

 

Η ενώνοντας στενά ειδική μηχανή ραφών (ρόλος) είναι η εξέλιξη του οξυγονοκολλητή σημείων. Χρησιμοποιεί το ηλεκτρόδιο κυλίνδρων για να αντικαταστήσει το κυλινδρικό ηλεκτρόδιο της συγκόλλησης σημείων και δεδομένου ότι οι κινήσεις κομματιού εργασίας συγκόλλησης μεταξύ των κυλώντας πιάτων, η συγκόλληση σφραγίδων θα παραγάγουν τα ψήγματα συγκόλλησης που θα επικαλύψουν το ένα με το άλλο ώστε να επιτευχθεί η επίδραση συγκόλλησης. Το ρεύμα σφυγμού εναλλασσόμενου ρεύματος θα υιοθετηθεί. Η συγκόλληση ρόλων εφαρμόζεται ευρέως για να ανάψει τη συγκόλληση μετρητών του σφραγισμένου εμπορευματοκιβωτίου του τυμπάνου πετρελαίου, μπορεί, θερμαντικό σώμα θέρμανσης, αεροπλάνο και δεξαμενή καυσίμων, πύραυλος και βλήμα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. ο 3-phase ρυθμιστής ταχύτητας ελέγχει την ταχύτητα συγκόλλησης ομοιόμορφα και χωρίς τραντάγματα.

2. Η διαμήκης και οριζόντια συγκόλληση πιθανή και είναι κατάλληλη για τις διάφορες εργασίες και τις συνθήκες εργασίας.

3. Γερή δομή ικανή για να αντισταθεί τη θερμότητα και να διατηρήσει την απόδοση συγκόλλησης.

4. Η αγωγιμότητα περιστροφής ή το ασημένιο κεραμίδι άξονα παρέχει την άριστη επαφή και μειώνει την ηλεκτρική ενεργειακή απώλεια.

5. Ευπροσάρμοστη μηχανή, εφαρμογές που κυμαίνονται στο αυτοκίνητο οικιακών συσκευών, και άλλες λειτουργώντας βιομηχανίες μετάλλων.

 

Σύνθεση μηχανών:
Κύριο σώμα: Υιοθετήστε την ενισχυμένη ειδική σχεδιασμένη δομή χάλυβα ως κύριο σώμα. Η κάθετη δομή, η ισχυρή και σταθερή ένταση και αυτή η μηχανή είναι εξοπλισμένες με τη συσκευή τρόπων φωτογραφικών διαφανειών και νερού όλος-κατευθύνσεων. Το ηλεκτρόδιο κατώτατης συγκόλλησης χρησιμοποιείται για να καθορίσει τον κύλινδρο ώστε να βοηθήσει τη φόρμα και την ένωση.

Πηγή ισχύος: Μπορεί να υιοθετήσει τη μέση ΣΥΝΕΧΗ αντίσταση συχνότητας ενώνοντας στενά την ειδική ενέργεια μετασχηματιστών ως παροχή ηλεκτρικού ρεύματος συγκόλλησης. Τα εκτελεσμένα πρότυπα είναι GB/15578-2008, η μαγνητική διαπερατότητα του αναγκασμένου φύλλου χάλυβα πυριτίου υδρόψυξης ελέγχου θερμοκρασίας είναι επάνω από 1200GS, την ειδικούς υδρόψυξη και subprime το βρόχο, που εξασφαλίζει σταθερή και ισχυρή συγκόλληση τρέχουσα, που παρέχει την εγγύηση για υψηλό - σημείο ποιοτικής συγκόλλησης.

Σύστημα ελέγχου συγκόλλησης: Υιοθετήστε τον ευφυή ελεγκτή αφής απάντησης μικροϋπολογιστών γρήγορο, τον όλος-ψηφιακό έλεγχο, την απλή και σαφή λειτουργική διεπαφή. Αυτόματες δοκιμή και αποζημίωση που θα μπορούσαν να εγγυηθούν την κατάσταση ότι η μηχανή θα είναι στην εργασία μόνο όταν είναι η τρέχουσα αξία στα προετοιμασμένα στοιχεία ώστε να εξασφαλιστούν η σταθερότητα της επίδρασης συγκόλλησης και η αποτελεσματική πρόληψη των ανεπιθύμητων φαινομένων όπως τη χαλαρή συγκόλληση και την κρύα ένωση. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της γρήγορων απάντησης και της υψηλής ακρίβειας του ελέγχου μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε υψηλό - ποιότητα των σημείων συγκόλλησης.

Ηλεκτρόδιο συγκόλλησης: Υιοθετεί το ενσωματωμένο ηλεκτρόδιο με τον ανώτερο αγώγιμο κόκκινο χαλκό απόδοσης στην ηλεκτρική θέση διεξαγωγής. Υιοθετεί το υψηλό κοβάλτιο χαλκού βηρυλλίου σκληρότητας για το ηλεκτρόδιο συγκόλλησης. Η διάμετρος ροδών συγκόλλησης μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τη θέση συγκόλλησης που κυμαίνεται από 100mm ως 300mm.

Περιστρεφόμενος τροφοδότης: Υιοθετήστε τον υψηλής ισχύος ηλεκτρικό κινητήρα ως κινητήρια δύναμη. Η περιστρεφόμενη ταχύτητα ελέγχεται από το κιβώτιο Τύπου περικοπών ταχύτητας και το μετατροπέα συχνότητας. Ισχυρή ικανότητα, εύκολη και κατάλληλη ρύθμιση.

Ηλεκτρικό σύστημα διεξαγωγής: Υιοθετήστε την παραδοσιακή ασημένια συσκευή διεξαγωγής κεραμιδιών. Μεγάλες τριβή μετάδοσης και αντίσταση επαφών. Αδύνατη αγωγιμότητα και υψηλό κόστος συντήρησης. Η συσκευή διεξαγωγής υιοθετεί την τεχνολογία της Γερμανίας. Χρησιμοποιήστε τον υδράργυρο ως κλείδωμα αέρα διεύθυνσης μέσο και ειδικό ως σύνδεση για τον άξονα μετάδοσης και τη βάση. Καλές απόδοση και αγωγιμότητα μετάδοσης. Αποτελεσματικά αποτρέψτε την κουραστική συντήρηση των μεθόδων μετάδοσης. Η ρόδα συγκόλλησης υιοθετεί το προϊόν χαλκού κραμάτων από την Ιαπωνία που είναι υψηλής ακαμψίας και καλής αγωγιμότητας.

Μέθοδος ψύξης: Υιοθετήστε το ανακύκλωσης δροσίζοντας υδάτινο σύστημα που είναι εξοπλισμένο με το φίλτρο δροσίζοντας νερού, διακλάδωση για να εξασφαλίσει τη θερμοκρασία των μεγάλων τρεχόντων μερών θέρμανσης όπως το μετασχηματιστή, πυρίτιο ελεγχόμενο, ο κάτοχος ηλεκτροδίων και το ηλεκτρόδιο δεν θα αυξηθούν από τα όρια μετά από τη συνεχή εργασία για 20 ώρες. Η μηχανή είναι επίσης εξοπλισμένη με τη συσκευή προειδοποίησης ελέγχου θερμοκρασίας.

Έναρξη ένωσης: Υιοθετήστε τον τρόπο έναρξης πενταλιών. Κατάλληλη λειτουργία.

Εύκολος να αποσυναρμολογήσει, να εγκαταστήσει και να διατηρήσει ολόκληρα τη μηχανή και το ηλεκτρόδιο. Τα σημάδια του κυκλώματος, του κυκλώματος αερίου και του τρόπου νερού είναι σαφή και ρητά. Η ρύθμιση του καλωδίου είναι στη διαταγή και όμορφος.

 

Τεχνικές παράμετροι

 

Στοιχείο


Πρότυπο

Εκτιμημένος
aCpacity
Εκτιμημένος
Αρχικός
Τάση
Εκτιμημένος
Συχνότητα
Μέγιστος
Απότομα
Τρέχων
Ηλεκτρόδιο
Κτύπημα
Συγκόλληση
Ταχύτητα
Ηλεκτρόδιο
Πίεση
Μηχανή
Δύναμη
Πηγή
Μηχανή
Δύναμη
Ψύξη
Ροή του νερού
Βάρος
KVA Β Hz Α χιλ. M/min KN Β W Λ/λ Κλ
Wl-fs-50K 50 380 50/60 15000 50 0.6-2 2.5 3-380V 90 30 500
Wl-fs-75K 75 380 50/60 18000 50 0.6-2 3.9 3-380V 150 30 650
Wl-fs-100K 100 380 50/60 20000 50 0.6-2 4.7 3-380V 150 30 880
Wl-fs-150K 150 380 50/60 26000 50 0.6-2 6.1 3-380V 150 40 1050
Wl-fs-200K 200 380 50/60 31000 50 0.6-2 6.1 3-380V 150 40 1250

 

 

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ

1. HWASHI είναι το κύριο εμπορικό σήμα στη βιομηχανία συγκόλλησης αντίστασης στην Κίνα για 20 έτη Άμεση πώληση εργοστασίων, ανταγωνιστική τιμή.

2. Προσαρμοσμένη υπηρεσία: Μπορούμε να βοηθήσουμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε τη μηχανή συγκόλλησης σύμφωνα με την απαίτησή σας. Είμαστε εύκαμπτος και ικανός προμηθευτής.

3. Γνήσιο προϊόν με την άριστη ποιότητα:  12 μήνες εξουσιοδότησης. Οι μηχανές μας συμμορφώνονται αυστηρά με ISO9001: υποχρεωτική πιστοποίηση του 2000 και της Κίνας. Οι περισσότερες από τις μηχανές μας απολαμβάνουν τη ζωή υπηρεσιών ετών 8-10. 100% δοκιμή εγγύησης πριν από την παράδοση.

4. Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων και την τεχνική βοήθεια: τεχνική υποστήριξη 24 ωρών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η επαγγελματική ομάδα μας είναι πάντα εδώ πρόθυμη να είναι ο τεχνικός σύμβουλός σας.

5. Γρήγορη παράδοση: Η επιχείρησή μας παρέχει την πάνω στην ώρα παράδοση.

6. Γρήγορη απάντηση στους πελάτες: Η ικανοποίησή σας είναι ο στόχος που ακολουθούμε. 

 

Δεξαμενή πετρελαίου Alusil αυτοκινήτων που κυλά κατ' ευθείαν την αυτόματη μηχανή συγκόλλησης 3 ρυθμιστής ταχύτητας φάσης

 

 

 

 

Δεξαμενή πετρελαίου Alusil αυτοκινήτων που κυλά κατ' ευθείαν την αυτόματη μηχανή συγκόλλησης 3 ρυθμιστής ταχύτητας φάσης

Δεξαμενή πετρελαίου Alusil αυτοκινήτων που κυλά κατ' ευθείαν την αυτόματη μηχανή συγκόλλησης 3 ρυθμιστής ταχύτητας φάσης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Steven Wei

Τηλ.:: +8613380655823

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Καλύτερα προϊόντα
Άλλα προϊόντα
Μηχανή συγκόλλησης απαλλαγής πυκνωτών

Αντικολλητική παν μηχανή συγκόλλησης λαβών, οξυγονοκολλητής ενεργειακών σημείων αποταμίευσης πυκνωτών

Μηχανή συγκόλλησης απαλλαγής πυκνωτών σημείων αυτιών για το ανοξείδωτο cooware

Γρήγορη χωρητική μηχανή οξυγονοκολλητών απαλλαγής για το κιβώτιο μετάλλων ανοξείδωτου

Μηχανή συγκόλλησης απαλλαγής πυκνωτών ζωνών SS κορδελλών γυαλιού, οξυγονοκολλητής απαλλαγής πυκνωτών

μηχανή συνεχούς συγκόλλησης

1000Hz μέση μηχανή ΣΥΝΕΧΟΥΣ συγκόλλησης συχνότητας για τη συγκόλληση πιάτων χαλκού

Μέση μηχανή ΣΥΝΕΧΟΥΣ συγκόλλησης συχνότητας για τον ηλεκτρικούς ηλεκτρονόμο/τη διακλάδωση χαλκού

Τριφασική μέση μηχανή ΣΥΝΕΧΟΥΣ συγκόλλησης συχνότητας

Τριφασική πνευματική μηχανή ΣΥΝΕΧΟΥΣ συγκόλλησης αντίστασης για το χαλκό και το αργίλιο

μηχανή συγκόλλησης ανοξείδωτου

CNC μηχανή συγκόλλησης ανοξείδωτου τέσσερις-άξονα για τους σωλήνες κατσαρολών/ακροφύσιο

Συγκόλληση σημείων ανοξείδωτου Inox για τη ζώνη χάλυβα καπακιών γυαλιού

Αυτόματος οξυγονοκολλητής σημείων ζωνών γυαλιού ανοξείδωτου

Μηχανή συγκόλλησης ΣΥΝΕΧΟΥΣ ανοξείδωτου τύπων προβολής Τύπου αέρα για την παν λαβή

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μηχανή συγκόλλησης απαλλαγής πυκνωτών προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2020 spot-weldingmachine.com. All Rights Reserved. Developed by ECER