Αρχική Σελίδα Προϊόντααυτόματη μηχανή συγκόλλησης

Επαγγελματικά προσαρμοσμένη CNC αυτόματος αλέθοντας και γυαλίζοντας μηχανή για το νεροχύτη κουζινών χάλυβα Stanless

Επαγγελματικά προσαρμοσμένη CNC αυτόματος αλέθοντας και γυαλίζοντας μηχανή για το νεροχύτη κουζινών χάλυβα Stanless

Professionally Customized CNC Automatic Grinding and Polishing Machine for Stanless Steel Kitchen Sink

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HWASHI
Πιστοποίηση: CE/CCC/ISO
Αριθμό μοντέλου: Wl--PM1200

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντάξια ξύλινη συσκευασία θάλασσας
Χρόνος παράδοσης: 7-30 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Επαγγελματικά προσαρμοσμένη CNC αυτόματος αλέθοντας και γυαλίζοντας μηχανή για το νεροχύτη κουζινών εφαρμογή: Λείανση και στίλβωση της ραφής νεροχυτών κουζινών
Δύναμη εισαγωγής: Τριφασικό 380V±10% 50Hz Διάμετρος τροχών άλεσης: 50 mm
Λειαντικό πλάτος ζωνών: 50 mm Λειαντική περιστρεφόμενη ταχύτητα ζωνών: 14002800mm/min (διευθετήσιμος)
Εκτιμημένη πίεση αέρα: 0.8mpa διάρκεια ζωής: 8-10 έτη

Επαγγελματικά προσαρμοσμένη CNC αυτόματος αλέθοντας και γυαλίζοντας μηχανή για το νεροχύτη κουζινών χάλυβα Stanless

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτός ο CNC νεροχύτης που αλέθει την ειδική μηχανή χρησιμοποιεί τη λειαντική αρχή στίλβωσης ζωνών. Η λειαντική ζώνη οδηγείται με το ηλεκτρικό κινητήρα για να διευθύνει τη στίλβωση στην άκρη του ενωμένου στενά νεροχύτη. Υπάρχουν δύο διαδικασίες για. Αρχικά, χρησιμοποιήστε τη χονδροειδή λειαντική ζώνη για να αλέσετε την περιττή εξέχουσα θέση και τα σημεία συγκόλλησης προβολής. Κατόπιν χρησιμοποιήστε τη λεπτή λειαντική ζώνη για να διευθύνετε την επεξεργασία στίλβωσης. Μετά από αυτές τις δύο διαδικασίες μπορεί να καλύψει την απαίτηση του νεροχύτη που αλέθει και επεξεργασία στίλβωσης. Έχει ως σκοπό να χρησιμοποιήσει το επαγγελματικό αυτόματο σύστημα ελέγχου της Mitsubishi. Πρέπει μόνο να εισαγάγετε τα ισότιμα στοιχεία του προϊόντος και να αρχίσετε τη μηχανή, η λειαντική ζώνη της μηχανής θα διευθύνει να αλέσει και να γυαλίσει αυτόματα μέσα στη διαδρομή του προετοιμασμένου προγράμματος. Ο εργαζόμενος πρέπει μόνο να βάλει και να πάρει έξω το νεροχύτη.

 

Το προϊόν θα καθοριστεί στη φόρμα εντόπισης. Η σερβο μηχανή θα οδηγήσει τον άξονα Χ και Υ που τρέχει μέσα στα προετοιμασμένα στοιχεία του προγράμματος. Η μηχανή θα μπορούσε να αποθηκεύσει 15 τύπους λειάνσεων των προτύπων. Ο τροχός άλεσης θα κινηθεί μαζί με την κατεύθυνση Χ και η ανώτατη κινούμενη σειρά είναι 1220mm ενώ η ανώτατη κινούμενη σειρά της κατεύθυνσης Υ είναι 620mm. Ο άξονας Ζ μπορεί να διευθύνει να κινηθεί πάνω-κάτω μέσα στη σειρά ανώτατων 250mm ενώ ο άξονας Α μπορεί να διευθύνει 360ºrotating υπό έλεγχο της σερβο μηχανής. Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη για τις διαφορετικές κατευθύνσεις του προϊόντος.

 

Κατάλληλος για και του νεροχύτη μέσα στη σειρά 1200mmx600mmx230mm. (μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με το προϊόν σας)

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Κατάλληλος για και του νεροχύτη κουζινών μέσα στη σειρά 1200mmx600mmx230mm. (ρυθμίζεται σύμφωνα με το προϊόν σας)

 

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ

 

Πρότυπο Wl--PM1200
Δύναμη εισαγωγής Τριφασικό 380V±10% 50Hz
Εκτιμημένη ικανότητα 10KVA
Διάμετρος τροχών άλεσης 50mm
Λειαντικό πλάτος ζωνών 50mm
Λειαντική περιστρεφόμενη ταχύτητα ζωνών 1400-2800mm/min (διευθετήσιμος)
Χ κινούμενη σειρά αξόνων ≥1220mm
Κινούμενη σειρά αξόνων Υ ≥620mm
Κινούμενη σειρά αξόνων Ζ ≥250mm
Μια κινούμενη σειρά αξόνων 360º
Εκτιμημένη πίεση αέρα 0.8MPa
Κατανάλωση αερίου 1m3/h
 
 
 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΏΡΙΣΜΑ

1. Κύριο σώμα: Υιοθετήστε τον ενισχυμένο ειδικό σχεδιασμένο χάλυβα, κάθετη δομή ως σώμα. Αρκετές δύναμη και σταθερότητα. Είναι εξοπλισμένο με το σύστημα κίνησης slideway και σερβο μηχανών.

 

2. Σύστημα ελέγχου: Υιοθετήστε το επαγγελματικές σύστημα ελέγχου της Mitsubishi και την οθόνη αφής ως ανθρώπου-μηχανής διεπαφή με τη σαφή αγγλική εισαγωγή. Το PLC, ως πλήμνη ελέγχου ως ολόκληρη μηχανή, είναι υπεύθυνο για την ανάγνωση, διαβιβάζοντας και ελέγχοντας όλα τα είδη επεξεργασίας σήματος και συντονίζοντας με το διάφορο εξωτερικό μηχανισμό σημάτων μετάδοσης καθοδήγησης προκειμένου να εξασφαλιστεί η ισχύς όλων των διαταγών της εκτέλεσης της μηχανής. Η μόνος-ανίχνευση όλων των αυτόματων σταθμών δοκιμής ξεριζώνει αποτελεσματικά το περιστατικό της δυσλειτουργίας και άλλων ατυχημάτων. Όταν η πίεση, το ρεύμα, η πίεση αέρα, η υδραυλική πίεση, η θερμοκρασία ή άλλα εξεταστικά σήματα είναι στην ανώμαλη κατάσταση, η μηχανή θα δώσει έναν συναγερμό για να αποτρέψει οποιαδήποτε επισφαλή ατυχήματα.

 

3. CNC κινητό σύστημα: Αυτή η πρόταση υιοθετεί τη σερβο μηχανή κωδικοποίησης. Η κινούμενη σειρά είναι 1200mmx600mmx230mm. Είναι εξοπλισμένο με το τέρμα επεξεργαμένος την καλή ποιότητα slideway, τη σφαίρα βιδών και το αυτόματο σύστημα dectection με τη γρήγορη απάντηση και την υψηλή ακρίβεια ελέγχου στη μηχανή. Αυτή η αυτόματη συσκευή σχεδιάζεται με τη δομή τεσσάρων αξόνων (άξονας Χ, Υ, Ζ, Α). Χρησιμοποιήστε το PLC για να αποθηκεύσετε το θέτοντας κινητό πρόγραμμα. Απλή και κατάλληλη ρύθμιση.

 

4. Περιστρεφόμενο σύστημα: Υιοθετήστε τη μεγάλη σερβο μηχανή δύναμης ως οδηγώντας πηγή που μπορεί να ολοκληρώσει την περιστροφή 360º. Ισχυρή πηγή, απλή και κατάλληλη ρύθμιση.

 

5. Αλέθοντας σύστημα: Σχεδιάζεται με δύο λειαντικές συσκευές ζωνών. Ένα σύνολο είναι χονδροειδής λειαντική ζώνη, άλλο είναι λεπτή λειαντική ζώνη. Ο ηλεκτρικός κινητήρας οδηγεί τη λειαντική ζώνη για να διευθύνει την περιστροφή υψηλής ταχύτητας. Η λειαντική ζώνη είναι εξοπλισμένη με να εντείνει τη ρόδα και την οδήγηση της ρόδας. Είναι κατάλληλο για τη λείανση των διαφορετικών κομματιών εργασίας. Απλή και κατάλληλη αντικατάσταση.

 

6. Ολόκληρη δομή μηχανών: Κατάλληλη αποσύνθεση, εγκατάσταση, και συντήρηση ηλεκτροδίων ολόκληρης της μηχανής Σαφές σημάδι χρώματος και τακτοποιημένη καλωδίωση του ηλεκτρικού κύκλωμα, κύκλωμα αερίου, κύκλωμα νερού.

 
 

ΥΛΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

1. Υιοθετήστε το πυρίτιο που ελέγχεται από IXYS ενωμένου που δηλώνεται με τη υψηλή ακρίβεια και τη μακριά ζωή υπηρεσιών.

 

2. Υιοθετήστε το ολοκληρωμένο κύκλωμα από τη Motorola των ΗΠΑ και του PLC από την Ιαπωνία SIEMENS με τη γρήγορη απάντηση και τη σταθερή απόδοση.

 

3. Υιοθετήστε το ευφυές σύστημα ελέγχου οθόνης αφής της Ιαπωνίας Panasonic που εγκαθίσταται με το αυτόματο σύστημα συναγερμών ζωύφιου. Καθαρίστε τη διεπαφή, την εύκολη λειτουργία, και τη σταθερή απόδοση.

 

4. Υιοθετήστε το μόνος-αναπτυγμένο ευφυές σύστημα ελέγχου συγκόλλησης μικροϋπολογιστών για να ελέγξετε την αποζημίωση για τη διακύμανση της ενσωματωμένης τάσης κυκλωμάτων προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η διακύμανση της τάσης είναι μέσα σε ±15%. Προτρέψτε την τρέχουσα αποζημίωση για να εξασφαλίσετε το σταθερό ρεύμα συγκόλλησης της πηγής ισχύος

 

5. Υιοθετήστε τη σερβο μηχανή της Ταϊβάν TECO με την ισχυρή δύναμη, τη υψηλή ακρίβεια και το σταθερό έλεγχο.

 

6. Υιοθετήστε τα πνευματικά τμήματα της Νότιας Κορέας SANWO με τη σταθερή απόδοση.

 

7. Ο μετασχηματιστής υιοθετεί το φύλλο χάλυβα πυριτίου υψηλής αγνότητας της Ιαπωνίας με την καλή μαγνητική και αγωγιμότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Λιγότερες κατανάλωση ισχύος, ισχυρότερη και σταθερή ικανότητα

 

9. Αυστηρά συμμορφωθείτε με τα πρότυπα ασφάλειας CE για να σχεδιάσετε τη μηχανή. Χαμηλώστε το ποσοστό ατυχήματος.

 

 

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ

1. Επαγγελματικός

Πάνω από 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία πλέγματος καλωδίων και εξάγουν περισσότερες από 50 χώρες. Το Hwashi είναι η πραγματική επαγγελματική κατασκευή.

 

2. Ποιότητα των προϊόντων

Η ποιότητα των προϊόντων είναι το κλειδί της επιχειρηματικής επιβίωσης. Το Hwashi είναι ISO9001: πιστοποιημένη κατασκευή του 2000.

 

3. Λογική τιμή

Θα εξαναγκάσουμε τον έλεγχο που κάθε παραγωγή επεξεργάζεται για να μειώσει το κόστος για τους πελάτες μας.

Αφότου λαμβάνουν οι πελάτες την αναφορά, θα σας παρουσιάσουμε την ορθολογιστική ικανότητα της τιμής και τη διαφορά μεταξύ των προϊόντων μας και των προϊόντων άλλου προμηθευτή.

 

4. Χρόνος παράδοσης

Η ανάγκη του πελάτη είναι παράδοση εγκαίρως, μάλλον μια δικαιολογία.

Θα κάνουμε ένα σχέδιο παραγωγής πρίν παράγουμε, και οι πωλήσεις θα ενημερώσουν τακτικά το πρόγραμμα και τη διαδικασία παραγωγής στους πελάτες.

 

5. Επικοινωνία

Τα αγγλικά είναι οι βασικές και άλλες γλώσσες μπορούν να γίνουν κατανοητοί.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όλων των πελατών θα απαντηθεί μέσα σε 2 ώρες στις ώρες απασχόλησης και πρέπει να απαντηθεί μέσα σε 12 ώρες στις μη εργάσιμες ώρες.

 

6. Προσαρμοσμένος

Εξατομικευμένη, επαγγελματική υπηρεσία: μπορούμε να παρέχουμε τα διαφορετικά προγράμματα σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών, κατά συνέπεια να κάνουμε τους πελάτες να επιλέξουν καλύτερο και τον πιό κατάλληλοτον.

 

7. Τεχνική βοήθεια

τεχνική υποστήριξη 24 ωρών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η επαγγελματική ομάδα μας είναι πάντα εδώ πρόθυμη να είναι ο τεχνικός σύμβουλός σας.

 

          Επαγγελματικά προσαρμοσμένη CNC αυτόματος αλέθοντας και γυαλίζοντας μηχανή για το νεροχύτη κουζινών χάλυβα Stanless

 

                                             

Επαγγελματικά προσαρμοσμένη CNC αυτόματος αλέθοντας και γυαλίζοντας μηχανή για το νεροχύτη κουζινών χάλυβα Stanless

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Brian Chen

Τηλ.:: +8613380655812

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Καλύτερα προϊόντα
Άλλα προϊόντα
Μηχανή συγκόλλησης απαλλαγής πυκνωτών

Αντικολλητική παν μηχανή συγκόλλησης λαβών, οξυγονοκολλητής ενεργειακών σημείων αποταμίευσης πυκνωτών

Μηχανή συγκόλλησης απαλλαγής πυκνωτών σημείων αυτιών για το ανοξείδωτο cooware

Γρήγορη χωρητική μηχανή οξυγονοκολλητών απαλλαγής για το κιβώτιο μετάλλων ανοξείδωτου

Μηχανή συγκόλλησης απαλλαγής πυκνωτών ζωνών SS κορδελλών γυαλιού, οξυγονοκολλητής απαλλαγής πυκνωτών

μηχανή συνεχούς συγκόλλησης

1000Hz μέση μηχανή ΣΥΝΕΧΟΥΣ συγκόλλησης συχνότητας για τη συγκόλληση πιάτων χαλκού

Μέση μηχανή ΣΥΝΕΧΟΥΣ συγκόλλησης συχνότητας για τον ηλεκτρικούς ηλεκτρονόμο/τη διακλάδωση χαλκού

Τριφασική μέση μηχανή ΣΥΝΕΧΟΥΣ συγκόλλησης συχνότητας

Τριφασική πνευματική μηχανή ΣΥΝΕΧΟΥΣ συγκόλλησης αντίστασης για το χαλκό και το αργίλιο

μηχανή συγκόλλησης ανοξείδωτου

CNC μηχανή συγκόλλησης ανοξείδωτου τέσσερις-άξονα για τους σωλήνες κατσαρολών/ακροφύσιο

Συγκόλληση σημείων ανοξείδωτου Inox για τη ζώνη χάλυβα καπακιών γυαλιού

Αυτόματος οξυγονοκολλητής σημείων ζωνών γυαλιού ανοξείδωτου

Μηχανή συγκόλλησης ΣΥΝΕΧΟΥΣ ανοξείδωτου τύπων προβολής Τύπου αέρα για την παν λαβή

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Μηχανή συγκόλλησης απαλλαγής πυκνωτών προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2020 spot-weldingmachine.com. All Rights Reserved. Developed by ECER