Αρχική Σελίδα

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.

Εταιρικό Προφίλ

ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ

Guangdong Hwashi η Α.Ε. τεχνολογίας καθιερώθηκε το 2001. Η έδρα βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο Hwashi σε Huizhou. Το Hwashi είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη να αναπτυχθεί, την κατασκευή και την πώληση της μηχανής συγκόλλησης αντίστασης, την αυτόματη μηχανή συγκόλλησης και το βιομηχανικό ρομπότ.

                      Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Εταιρικό Προφίλ 0

Στα προηγούμενα 20 έτη, Hwashi έχει λάβει περισσότερα από 50 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου και τα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού. Είναι η μονάδα σύνταξης διάφορων εθνικών προτύπων και βιομηχανικά τυποποιημένων. Το Hwashi έχει απονεμηθεί «το διάσημο εμπορικό σήμα της Κίνας», «Guangdong το διάσημο εμπορικό σήμα», «την επιχείρηση ποιοτικής πίστωσης της Κίνας», «μονάδα μελών παγκόσμιας τη σημαντική chinesebusinessman ένωσης», «μονάδα καινοτομίας επιστήμης επαρχιών Γκουαγκντόνγκ την ποιοτική προηγμένη διαχείριση και τεχνολογίας», «τερματικό σταθμό ακαδημαϊκών επαρχιών Γκουαγκντόνγκ τον ειδικό επιχειρηματικό» και πολλούς άλλους τιμητικούς τίτλους.

 

Για 20 έτη, Hwashi συνεχίζει καινοτομία και συνέχεια με την πιό πρόσφατη τεχνολογία του κόσμου. Επενδύστε βαριά στη ανάπτυξη προϊόντος και την καινοτομία κάθε χρόνο. Σε συνεργασία με τα βασικά πανεπιστήμια και τα εθνικά βασικά εργαστήρια και τα κέντρα τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής στα νέα υλικά και τις διαδικασίες, η τεχνολογία «μέσων αναστροφέων συχνότητας» εισήχθη αρχικά στον εξοπλισμό συγκόλλησης αντίστασης. Η βοήθεια για να πραγματοποιήσει το «τηλεκατευθυνόμενο, ευφυές» εργοστάσιο, η πρακτική που έχουμε προσπαθήσει για είναι να δημιουργήσει αποδοτικός, η ενέργεια - ασφαλούς και φιλικού προς το περιβάλλον παραγωγής περιβάλλον αποταμίευσης, για τους πελάτες.

                                                       Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Με την τάση της ευφυούς κατασκευής στον κόσμο, Hwashi έχει την οργάνωση μια μεγάλης κλίμακας βάση ανάπτυξης ρομπότ 50.000 τετραγωνικών μέτρων στην πόλη yichun, επαρχία jiangxi. Εισαγωγή του εξοπλισμού παγκόσμιων τοπ προηγμένου παραγωγής και επεξεργασίας στο εργοστάσιό μας. Έχουμε μια τεχνική ομάδα και υψηλός - ποιοτικοί εργαζόμενοι συμπεριλαμβανομένου του μηχανικού, ηλεκτρονικού, ενώνοντας στενά, αυτόματου ελέγχου, της ηλεκτρομηχανικών ολοκλήρωσης και της διαχείρισης. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών τις αποδοτικές λύσεις συγκόλλησης αυτοματοποίησης προκειμένου να γίνουμε κύρια επιχείρηση στον παγκόσμιας ποιότητας βιομηχανικό ευφυή εξοπλισμό.

 

                                                       Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Εταιρικό Προφίλ 2

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

 

                            Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Εταιρικό Προφίλ 3

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ         

 

                              Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Εταιρικό Προφίλ 4

 

ΠΩΛΩΝΤΑΣ ΔΙΚΤΥΟ

                    Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Εταιρικό Προφίλ 5

                            Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Εταιρικό Προφίλ 6

 

                            Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Εταιρικό Προφίλ 7

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Εταιρικό Προφίλ 0

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : HWASHI

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 6000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Patents: 50

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Πιστοποιήσεις Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Πιστοποιήσεις Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Πιστοποιήσεις Κίνα GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Πιστοποιήσεις