Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Γύρος εργοστασίων
Γραμμή παραγωγής

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

 

Κέντρο Τεχνολογίας CNC

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 

Κέντρο επεξεργασίας εξαρτημάτων και συγκόλληση πλαισίου μηχανής

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

 

Συγκρότηση και δοκιμή μηχανών

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9

 

Πακέτο και παράδοση

 GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 11

 

OEM/ODM

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  • Μετά την παραλαβή της προκαταβολής από τον πελάτη, η ομάδα ειδικών και μηχανικών συνεργάζεται στενά για να αξιολογήσει διεξοδικά τις απαιτήσεις του πελάτη.Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε σχέδια σχεδιασμού για τον εξοπλισμό συγκόλλησης χρησιμοποιώντας 3D μοντελοποίηση και λογισμικό CADΑυτά τα προσεκτικά σχεδιασμένα σχέδια υποβάλλονται στη συνέχεια στον πελάτη για προεπιτροπή εντός χρονικού διαστήματος που κυμαίνεται από 1 έως 7 ημέρες.

 

  • Μετά την επιβεβαίωση των σχεδίων από τον πελάτη, ξεκινάμε την προμήθεια πρώτων υλών και ξεκινάμε τη διαδικασία κατασκευής των μηχανικών εξαρτημάτων του εξοπλισμού συγκόλλησης.
  • Μέσα σε 24 ώρες από την επιβεβαίωση του σχεδίου, παρέχουμε στον πελάτη ένα λεπτομερές πρόγραμμα παραγωγής που περιλαμβάνει τα διάφορα στάδια όπως το σχεδιασμό εξοπλισμού, το σχεδιασμό καλούπιων,Προμήθεια εξαρτημάτων και επεξεργασία, συγκόλληση σώματος μηχανής, συναρμολόγηση μηχανικών και ηλεκτρικών εξαρτημάτων, εγκατάσταση μηχανής, επιθεώρηση και αποδοχή.Διατηρούμε τακτική επικοινωνία με τον πελάτη παρέχοντας εβδομαδιαίες φωτογραφίες παραγωγής στο χώρο για να τους ενημερώνουμε για την πρόοδο.

 

  • Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα ενσωματώνονται στον εξοπλισμό μόλις ολοκληρωθούν τα μηχανικά εξαρτήματα.Ζητάμε από τον πελάτη να στείλει δείγματα για τη δοκιμή της απόδοσης του εξοπλισμούΣτη συνέχεια, παρέχουμε στον πελάτη βίντεο παραγωγής και φωτογραφίες για προ-αποδοχή.

 

  • Μετά την έγκριση της προκαταρκτικής αποδοχής, παραδίδουμε πρόσκληση στον πελάτη για την επιτόπια αποδοχή στις εγκαταστάσεις μας ή κανονίζουμε την online αποδοχή βίντεο ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη.Ο τελικός έλεγχος ποιότητας διεξάγεται από ειδικό επιθεωρητή ποιότητας που επικεντρώνεται στις επιθεωρήσεις εμφάνισης και επιδόσεων, με αποκορύφωμα την έκδοση της τελικής έκθεσης ελέγχου πριν από τη συσκευασία και την αποστολή.
  • Παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένη υποστήριξη στον πελάτη παρέχοντας εγχειρίδια χρήσης, οδηγούς εγκατάστασης για νερό/ηλεκτρικό ρεύμα/αέριο και βίντεο λειτουργίας μηχανών,διευκόλυνση της ομαλής προετοιμασίας του χώρου τους.

  • Μόλις ο πελάτης κανονίσει την τελική πληρωμή για τον εξοπλισμό, επιταχύνουμε την κράτηση του χώρου αποστολής και την φόρτωση του εξοπλισμού, που συνήθως ολοκληρώνεται εντός μιας εβδομάδας.

 

Ε&Α

 

Πιστοποιητικό CE

Ως αξιόπιστος κατασκευαστής μηχανών συγκόλλησης αντίστασης και βιομηχανικών ρομπότ,Είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες πιστοποιητικά CE για κάθε τύπο εξοπλισμού και τα απαραίτητα πιστοποιητικά που απαιτούνται από τα εθνικά τελωνεία στη χώρα του πελάτηΤα πιστοποιητικά CE που διαθέτουμε παρατίθενται παρακάτω.

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ

Πιστεύουμε ότι η συνεχής βελτίωση είναι το κλειδί για τη διαρκή επιτυχία. Η καινοτομία δεν αποτελεί εξαίρεση.και έχουν οδηγήσει σε ένα αξιοσέβαστο βιομηχανικό επίτευγμαΜέχρι σήμερα, έχουμε χορηγήσει πάνω από 70 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Πιστοποιητικό τιμής

Η Hwashi έχει τιμηθεί με μια σειρά βραβείων, συμπεριλαμβανομένων των Εθνικών Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας και των Επαγγελματικών και Καινοτόμων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων του Guangdong.

 

GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Μηχανή συγκόλλησης απαλλαγής πυκνωτών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.