Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > Προϊόντα > βιομηχανικά ρομπότ συγκόλλησης >
Το Hwashi 6 περικόβει το ρομπότ βραχιόνων 6kg για τη συγκόλληση, ρομπότ για τη συγκόλληση, αυτόνομα ρομπότ

Το Hwashi 6 περικόβει το ρομπότ βραχιόνων 6kg για τη συγκόλληση, ρομπότ για τη συγκόλληση, αυτόνομα ρομπότ

ρομπότ συγκόλλησης σημείων

Αυτόματο ρομπότ συγκόλλησης

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Hwashi

Πιστοποίηση:

CE, CCC

Αριθμό μοντέλου:

HS-r6-08

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη:
Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη
Υλικό:
χάλυβας
Βάρος:
Περίπου 170kg
Χρήση:
Συγκόλληση και μεταφορά, μηχανή συγκόλλησης, που συγκολλούν και που ενώνουν στενά, υποστήριξη συγκόλ
Τάση:
220/380V
Όρος:
Νέος
Εξουσιοδότηση:
1 έτος
Ωφέλιμο φορτίο:
6 κλ, 8KG
Αριθμός αξόνων:
6
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1
Τιμή
10000usd
Συσκευασία λεπτομέρειες
Ξύλινα πακέτο
Όροι πληρωμής
D/A, T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς
50 σύνολα ανά μήνα
Περιγραφή προϊόντων

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ HWASHI

Εστίαση στην έρευνα και την ανάπτυξη όλων των ειδών μηχανής συγκόλλησης, αυτόματης μηχανής και βιομηχανικού ρομπότ

 

Συγκόλληση Sample.jpg

 

 

未标题 - 2.jpg

Χαρακτηριστικό Customers.jpg

机器人标头 .jpg

 

Προϊόν Introduction.jpg

主图 .jpg

2.jpg

 

Υπόβαθρο προγράμματος: MIG πλαισίων εδρών ανοξείδωτου ρομπότ συγκόλλησης (που εφαρμόζεται σε μια από την επιχείρηση επίπλων σε Heyuan, την Κίνα)

 

 

Απαίτηση πελατών:

1.Use ρομπότ για να αντικαταστήσει τη εργατική δύναμη για τη συγκόλληση. Χειρωνακτικές φόρτωση και εκφόρτωση του προϊόντος. Καθορισμός ενός χρόνου του προϊόντος επάνω στο προσάρτημα.

2.Workpiece υλικό: σωλήνας ανοξείδωτου, πάχος τοίχων: 1.2mm Μέγεθος: 350 x350x800mm

3.The το κομμάτι προς κατεργασία πρέπει να ενωθεί στενά διαδοχικά και στις δύο πλευρές και να ζητήσει να μειώσει την παραμόρφωση. Η λειότητα του κομματιού προς κατεργασία πρέπει να είναι +/--1mm.

 

Λύσεις:

1.The το πλήρες σύστημα ρομπότ συγκόλλησης περιλαμβάνει ένα σύνολο ρομπότ μήκους βραχιόνων HS-r6-08 1.4m, 1 σύνολο μηχανής συγκόλλησης 350A MIG, 1 σύνολο αυτόματου εναντίον της σύγκρουσης πυροβόλου όπλου συγκόλλησης, 2 σύνολα κάθετο positioner περιστροφής ένας-άξονα, 1 σύνολο καθαριστή πυροβόλων όπλων συγκόλλησης, και 2 σύνολα κοu'φωμάτων συγκόλλησης, κ.λπ.

2. προκειμένου να εγγυηθούν η σταθερότητα και η συνέπεια της ποιότητας συγκόλλησης, προτείνουμε να εξοπλίσουμε με το πυροβόλο όπλο συγκόλλησης την καθαρότερη συσκευή.

3.Automatic η συγκόλληση πραγματοποιείται από έναν MIG ρομπότ έξι-άξονα οξυγονοκολλητή. Οι κύλινδροι ή οι γρήγοροι σφιγκτήρες χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν τη θέση του προϊόντος με την αρχή μοχλών για να εξασφαλίσουν τις απαιτήσεις προσδιορισμού θέσης της αυτόματης συγκόλλησης του ρομπότ, ώστε να εξασφαλιστεί ότι μπορεί να ενωθεί στενά σε κάθε μέρος του προϊόντος. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αποδοτικότητας παραγωγής, δύο σύνολα positioners σχεδιάζονται, ένα για τη φόρτωση και την εκφόρτωση του κομματιού προς κατεργασία, και άλλο για τη συγκόλληση.

 

Ροή της δουλειάς:

1)Χειρωνακτική φόρτωση του κομματιού προς κατεργασία στο προσάρτημα στο σταθμό 1 positioner

2)Συγκόλληση έναρξης

3)Η μηχανή ρομπότ και συγκόλλησης θα κάνει τη συγκόλληση στο κομμάτι προς κατεργασία σύμφωνα με το πρόγραμμα προδιάθεσης

4)Συγκόλληση που ολοκληρώνεται

5)Ενώ ο σταθμός 1 ενώνεται στενά, ο σταθμός 2 φορτώνεται και καθόρισε το κομμάτι εργασίας συγχρόνως. Εργασία δύο σταθμών διαδοχικά.

6)Εργασία κύκλων

7)Αυτή η μηχανή μπορεί να επιτύχει την αυτόματη συγκόλληση με με το χέρι να φορτώσει το υλικό. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την ποιότητα συγκόλλησης και την αποτελεσματικότητα συγκόλλησης. Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό μπορεί να μειώσει το κόστος παραγωγής. Το πρόβλημα της ασταθούς ποιότητας και της χαμηλής αποτελεσματικότητας παραγωγής που προκαλούνται από την καθαρή χειρωνακτική λειτουργία έχει λυθεί.

 

Επίδραση εφαρμογής

1.Double-σταθμός positioner το σχεδιάγραμμα μπορεί να πραγματοποιήσει τη μακροπρόθεσμη συνεχή συγκόλληση, η αποτελεσματικότητα συγκόλλησης και η ποιότητα συγκόλλησης έχουν βελτιωθεί σημαντικά

2.The positioner πραγματοποιεί τη στερέωση κομματιών προς κατεργασία κάποτε, και πραγματοποιεί αυτόματα την εναλλασσόμενη συγκόλληση του μετώπου και την πίσω πλευρά του προϊόντος, έτσι ώστε η παραμόρφωση ελέγχεται αποτελεσματικά.

3.This η μηχανή μπορεί να επιτύχει την αυτόματη συγκόλληση με με το χέρι να φορτώσει το υλικό. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την ποιότητα συγκόλλησης και την αποτελεσματικότητα συγκόλλησης. Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό μπορεί να μειώσει το κόστος παραγωγής. Το πρόβλημα της ασταθούς ποιότητας και της χαμηλής αποτελεσματικότητας παραγωγής που προκαλούνται από την καθαρή χειρωνακτική λειτουργία έχει λυθεί.

4.Robot αντικαθιστούν τη χειρωνακτική συγκόλληση. Η βιομηχανία συγκόλλησης είναι υψηλού κινδύνου βιομηχανία, υψηλής θερμοκρασίας, ο καπνός φωτός τόξων και συγκόλλησης ασκεί ορισμένη επίδραση στο φυσικό και τις πνευματικές υγείες των εργαζομένων

5. Είναι μια αναπόφευκτη τάση για να χρησιμοποιήσει τα ρομπότ για να αντικαταστήσει τα ρομπότ συγκόλλησης στη συγκόλληση, η οποία είναι όχι μόνο η προώθηση της αγοράς, αλλά και η απαίτηση της τεχνολογικής αναβάθμισης.

 

 

image.png

服务团队分割线 (1) .jpg

 

购买流程 (英) .jpg

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Μηχανή συγκόλλησης απαλλαγής πυκνωτών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2023 spot-weldingmachine.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.