Αρχική Σελίδα Προϊόνταμηχανή συγκόλλησης καλωδίων

Κατασκευή πλέγματος καλωδίων μηχανών συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων συμπυκνωτών

Κατασκευή πλέγματος καλωδίων μηχανών συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων συμπυκνωτών

Κατασκευή πλέγματος καλωδίων μηχανών συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων συμπυκνωτών
Condenser Refrigerator Bundy Tube  Wire Welding Machine Wire Mesh Manufacturing
Κατασκευή πλέγματος καλωδίων μηχανών συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων συμπυκνωτών
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HWASHI
Πιστοποίηση: CE/CCC/ISO
Αριθμό μοντέλου: WL-τετράγωνος-MF160Kx2
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντάξια ξύλινη συσκευασία θάλασσας
Χρόνος παράδοσης: 30 εργάσιμες ημέρες μετά από να λάβει την κατάθεση
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Μηχανή κατασκευής πλέγματος καλωδίων συμπυκνωτών, μηχανή συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων εφαρμογή: Συγκόλληση του πλέγματος κάρρων αγορών
Μέγεθος: 2700x7300x2220mm Βάρος: 2860kg
Κατάσταση: Νέα Εγγύηση: 12 Μήνες
Πρότυπο: CE/CCC/ISO διάρκεια ζωής: 8-10 έτη
Υψηλό φως:

Μηχανήματα συγκόλλησης καλωδίων

,

Εξοπλισμός συγκόλλησης καλωδίων

 

Κατασκευή πλέγματος καλωδίων μηχανών συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων συμπυκνωτών

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Αυτή η μηχανή προσαρμόζεται ειδικά για την ένωση του bundy συμπυκνωτή σωλήνων της μηχανής ψύξης όπως το διανομέα νερού, τον ψυκτήρα, το ψυγείο, κ.λπ. με τη μικρή πίεση, την ενώνοντας στενά ακόμη και σκουριά και την υψηλή ταχύτητα συγκόλλησης.

 

 

1. Υιοθετήστε τη μέση πηγή ισχύος αναστροφέων συχνότητας με τη ΣΥΝΕΧΗ παραγωγή. Η συγκόλληση ασκεί χαμηλότερη επίδραση στη πηγή ισχύος αλλά την υψηλή αποδοτικότητα

2. Τριφασική ισορροπία φορτίων, καμία επιρροή στο πλέγμα δύναμης. Σταθερή τρέχουσα παραγωγή και αποτελεσματική ενέργεια - αποταμίευση.

3. Τα μέρη ελέγχου υιοθετούν το κύκλωμα ελέγχου βιομηχανικός-βαθμού, προγραμματίσημη οθόνη αφής ελεγκτών PLC, κινεζικός-αγγλική οθόνη LCD με τις λειτουργίες της απλής και σαφούς, κατάλληλης ρύθμισης, εύκολη λειτουργία, υψηλή αξιοπιστία.

 

 Διαδικασία εργασίας: 

1. Ο χειριστής φορτώνει τα μέρη και τα συστατικά επάνω στο προσάρτημα συγκόλλησης

2. Κουμπί έναρξης Τύπου ή διακόπτης πενταλιών

3. Η μηχανή οδηγεί τη φόρμα συγκόλλησης στη θέση συγκόλλησης

4. Οι ανώτεροι και χαμηλότεροι κύλινδροι συγκόλλησης θα πιέσουν, θα ενώσουν στενά και θα επιστρέψουν σύμφωνα με το προετοιμασμένο πρόγραμμα

5. Η μηχανή οδηγεί το προσάρτημα συγκόλλησης στην επόμενη θέση συγκόλλησης

6. Οι ανώτεροι και χαμηλότεροι κύλινδροι συγκόλλησης θα πιέσουν, θα ενώσουν στενά και θα επιστρέψουν σύμφωνα με το προετοιμασμένο πρόγραμμα

7. Επαναλάβετε μέχρι τη λήξη της τελευταίας συγκόλλησης σειρών

8. Επιστροφές μηχανών στην αρχική θέση

9. Χειρωνακτική εκφόρτωση

10. Το υλικό φόρτωσης και προετοιμάζεται για τον επόμενο κύκλο.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

Συνεχές πλέγμα ως το 1300 x1000mm συμπυκνωτών ή καλωδίων συγκόλλησης.

Κατασκευή πλέγματος καλωδίων μηχανών συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων συμπυκνωτών 0
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ
Δύναμη εισαγωγής  Τριφασικά τέσσερα καλώδια 380V±10% 50HZ
Εκτιμημένη δύναμη 90KVA
Εκτιμημένο ρεύμα εισαγωγής 1 3 8 Α
Εκτιμημένος κύκλος καθήκοντος 5 0%
Ανώτατη δευτεροβάθμια να επιπλεύσει τάση 1 1. 5 Β
Ανώτατο δευτεροβάθμιο βραχυκύκλωμα 2 1 Κ Α
Τρέχων 1 1. 5 Κ Α
Συνεχές λειτουργώντας ρεύμα 3 τύποι
Καμπύλη πίεσης της μηχανής συγκόλλησης 16 τύποι
Αποθήκευση του προτύπου συγκόλλησης 16 τύποι
Αποτελεσματικό πλάτος συγκόλλησης 6 0 0 μ μ
Αποτελεσματικό μήκος συγκόλλησης 1 5 0 0 μ μ
Ανώτερο διευθετήσιμο κτύπημα ηλεκτροδίων 8 0 μ μ
Χαμηλότερο διευθετήσιμο κτύπημα ηλεκτροδίων 3 0 μ μ
Μέγεθος ηλεκτροδίων 2 0 X 8 0 μ μ
 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ

1. Κύριοσώμα: Λόγω της πυκνής και οριζόντιας ράβδου καλωδίων, ο ενσωματωμένος ενισχυμένος τύπος ατσάλινων σκελετών κύριου σώματος σχεδιάζεται. Υιοθετήστε το κάθετο κύριο σώμα πίεσης. Αυτή η μηχανή αποτελείται από την καλή ποιότητα πυκνώνει το πιάτο χάλυβα για να εξασφαλίσει την ένταση και τη σταθερότητα του κύριου σώματος. Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με τον οδηγό φωτογραφικών διαφανειών για να παρέχει το ενισχυτικό σημείο πίεσης και τη λειτουργώντας πλατφόρμα για άλλες ενέργειες. Προκειμένου να τεθούν δύο σύνολα κοu'φωμάτων συγκόλλησης στη μηχανή, το αποτελεσματικό πλάτος συγκόλλησης είναι 1300mm ενώ το μήκος συγκόλλησης είναι 1000mm.

 

 

2. Πηγή ισχύος: Υιοθετήστε τη μέση πηγή συγκόλλησης αναστροφέων συχνότητας. Το ποσοστό κύκλων καθήκοντος φθάνει σε 50%. Η τριφασική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι κάτω από την αποκατάσταση μέσω ενός ειδικού αναστροφέα και μετατρεμμένος στην τάση εναλλασσόμενου ρεύματος 1000Hz και έπειτα διαβιβάζεται σε έναν μέσο μετασχηματιστή συχνότητας που αποκαθίσταται ώστε να παρασχεθεί το ρεύμα ΣΥΝΕΧΟΎΣ συγκόλλησης. Συγκρίνετε με τη γενική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σφυγμού εναλλασσόμενου ρεύματος, αυτό το είδος πηγής ισχύος θα μπορούσε γρήγορα και ακριβώς να ρυθμιστεί. Ο μικρός αντίκτυπος στο πλέγμα δύναμης και η χαμηλότερη απαίτηση για το πλέγμα δύναμης συγκρίνουν με το μονοφασικό οξυγονοκολλητή της ίδιας ικανότητας.

 

3.  Δομή συγκόλλησης υπόλοιπου κόσμου: 6 σύνολα ηλεκτροδίων συγκόλλησης είναι εγκατεστημένα στην ακτίνα και εξοπλισμένα με τον οδηγό φωτογραφικών διαφανειών που θα μπορούσε να κινηθεί οριζόντια. Είναι κατάλληλο να ρυθμιστεί η απόσταση του σημείου συγκόλλησης έτσι είναι κατάλληλο για τα κομμάτια εργασίας με το διαφορετικό τσίμπημα. Το πρόγραμμα συγκόλλησης του ηλεκτροδίου συγκόλλησης σειρών είναι εύκαμπτο και τα διάφορα είδη προγραμμάτων συγκόλλησης είναι διαθέσιμα. Έτσι θα μπορούσατε να επιλέξετε να ενώσετε στενά από τη μέση στις πλευρές ή από τις πλευρές στη μέση ή ενιαία συγκόλληση. Αληθινά επιτύχετε τη σταθερή, αξιόπιστη και καλή συνέπεια της επίδρασης συγκόλλησης.

 

4. Σύστημα ψύξης: Ο οξυγονοκολλητής αντίστασης θα παραγάγει τα μέρη της θερμότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της συγκόλλησης. Η πηγή θερμότητας μπορεί να είναι από: η συγκόλληση του κομματιού ηλεκτροδίων και εργασίας ή η εργασία των συστατικών όπως το πυρίτιο ελεγχόμενο και τον ενώνοντας στενά μετασχηματιστή. Προκειμένου να προστατευθεί η οικονομικά ενεργή ζωή των συστατικών και να ελεγχθεί η μαλακώνοντας θερμοκρασία του ηλεκτροδίου συγκόλλησης για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία της συγκόλλησης, έχει ως σκοπό να υιοθετήσει τον κύκλο δροσίζοντας νερού για να πάρει μαζί τη θερμότητα. Ο αερόψυκτος τύπος δροσίζοντας νερού υιοθετείται. Μέσω του καταψύχοντας συστήματος της μηχανής δροσίζω-νερού, η θερμοκρασία του νερού αναγκάζεται να δροσίσει κάτω στην προετοιμασμένη θερμοκρασία. Ο σκοπός του κύκλου δροσίζοντας νερού επιτυγχάνεται μέσω της υδραντλίας της μηχανής δροσίζω-νερού και του κιβωτίου αποθήκευσης νερού.

 

 

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ

1. HWASHI είναι το κύριο εμπορικό σήμα στη βιομηχανία συγκόλλησης αντίστασης στην Κίνα για 20 έτη Άμεση πώληση εργοστασίων, ανταγωνιστική τιμή.

2. Προσαρμοσμένη υπηρεσία: Μπορούμε να βοηθήσουμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε τη μηχανή συγκόλλησης σύμφωνα με την απαίτησή σας. Είμαστε εύκαμπτος και ικανός προμηθευτής.

3. Γνήσιο προϊόν με την άριστη ποιότητα:  12 μήνες εξουσιοδότησης. Οι μηχανές μας συμμορφώνονται αυστηρά με ISO9001: υποχρεωτική πιστοποίηση του 2000 και της Κίνας. Οι περισσότερες από τις μηχανές μας απολαμβάνουν τη ζωή υπηρεσιών ετών 8-10. 100% δοκιμή εγγύησης πριν από την παράδοση.

4. Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων και την τεχνική βοήθεια: τεχνική υποστήριξη 24 ωρών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η επαγγελματική ομάδα μας είναι πάντα εδώ πρόθυμη να είναι ο τεχνικός σύμβουλός σας.

5. Γρήγορη παράδοση: Η επιχείρησή μας παρέχει την πάνω στην ώρα παράδοση.

6. Γρήγορη απάντηση στους πελάτες: Η ικανοποίησή σας είναι ο στόχος που ακολουθούμε.

Κατασκευή πλέγματος καλωδίων μηχανών συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων συμπυκνωτών 1Κατασκευή πλέγματος καλωδίων μηχανών συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων συμπυκνωτών 2

Κατασκευή πλέγματος καλωδίων μηχανών συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων συμπυκνωτών 3Κατασκευή πλέγματος καλωδίων μηχανών συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων συμπυκνωτών 4

 

Κατασκευή πλέγματος καλωδίων μηχανών συγκόλλησης καλωδίων σωλήνων Bundy ψυγείων συμπυκνωτών 5

 

 

                 

Στοιχεία επικοινωνίας
GUANGDONG HWASHI TECHNOLOGY INC.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lisa Lin

Τηλ.:: +8618933253053

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Καλύτερα προϊόντα
Άλλα προϊόντα